Saladette

Saladette

Horeca saladette

Wanneer u met veel verschillende ingrediënten werkt, is het makkelijk om die binnen handbereik te hebben. Het gebruik van een saladiere is hiervoor een uitkomst binnen de horeca. Een saladiere bestaat zowel uit een koeltafel als een RVS werkblad of een granieten werkblad waar eveneens ook gastronoombakken in zitten. Door het kopen van een saladette met GN bakken, zult u het werk binnen uw grootkeuken makkelijker en aangenamer maken.
Weergeven per pagina

Items 1-28 van 43

  1. Saro Saladette Modell S 900 E

    € 890,00 € 560,70
  2. Saro Saladette Model EMS 900

    € 945,00 € 567,00
  3. Saro Saladette Model BALDUR

    € 1.060,00 € 689,00
  4. Saro saladette 2-deur 90x70x98 cm

    € 1.180,00 € 708,00
  5. Saro Saladette Model BALDUR S 903

    € 1.325,00 € 795,00
  6. Saro Saladette Model BALDUR S 902

    € 1.275,00 € 828,75
  7. Saro saladette 3-deur 137x70x101 cm

    € 1.600,00 € 1.040,00
Weergeven per pagina

Items 1-28 van 43

Saladiere voor de horeca

Een saladiere is ideaal in het drukke restaurant waar men steeds verse ingrediënten nodig heeft om bijvoorbeeld een pizza of een broodje klaar te maken. De koeling van de saladette houdt uw ingrediënten vers terwijl u op het werkblad uw gerechten bereidt. Horecawebstore heeft een breed assortiment aan saladettes die geschikt zijn voor ieder restaurant, grootkeuken, café en cateringbedrijven. U heeft de keus om bijvoorbeeld een saladette van 2 deurs of 3 deurs aan te schaffen. Ook is het mogelijk om een saladiere met lades te bestellen. Horecawebstore biedt topmerken, zoals Diamond, Polar, True en Saro. U krijgt standaard één jaar volledige garantie op uw saladiere. Uw horeca saladiere kunt u 24 uur per dag online bestellen via onze webshop. Het klantenserviceteam van Horecawebstore helpt u graag bij uw keuze. Heeft u vragen? Twijfel niet, bel ons!

Onderhoud van uw horeca saladette

Het is zeer van belang om uw horeca saladette goed te onderhouden. Het periodieke onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van uw saladiere wordt verlengd. Het onderhoud is tevens belangrijk om geen hinder te ervaren aan de horeca koeling, wanneer u uw horeca saladiere hard nodig heeft in de horecakeuken. Ons advies is dan ook om uw horeca saladette periodiek te onderhouden om ongehinderd en zonder verrassingen te kunnen werken binnen uw keuken. Het periodiek onderhoud voorkomt eveneens het bederf van uw horecaproducten.